facebook
 
Futópadok

Easy Track futópad
100 kg teherbírással

-Motor: 1,75 LE
-Futófelület: 40 x 115 cm
-Sebesség: 0,8-12 km/h
-Dőlésszög: kézi 2 fokozat

Bérleti díj: 6 900,-Ft/hét
Régi ár:4 200,-Ft/hét
min. 6 hétre: 3 600,-Ft/hét
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!
35.000,-Ft az óvadék összege (kiszállításkor fizetendő)

Összeszerelve szállítjuk!

Az Easy Track futópad Robosztus erős vázszerkezete, kis helyigénye miatt, nagyon népszerű.

Emeletre és "panelbe" is szállítjuk!

Motor teljesítmény1,75 Le
Dőlésszög állításvan (2 fokozatú manuálisan állítható)
Futó felület méret40 cm x 115 cm
FutószőnyegNormál
Futó felületrázkódás és ütéselnyelő
Sebesség tartomány08-12 km/h
KijelzőLCD
Komputer funkciókidő, kalória felhasználás, pulzus, sebesség, távolság
Programok száma6
Edzésmódok1 manuális + 5 beépített
Kézi pulzusmérésigen
Extrák:sebesség gyorsgombok
Súly52 kg
Hossz144 cm
Szélesség74 cm
Magasság130 cm
Összecsukhatóigen
Hossz összecsukva72 cm
Magasság összecsukva154 cm
Teherbírás100 kg

 

Kiszállításnál: Az óvadékot és az odaszállítási díjat kell fizetni!

Szállítási díj:

 • Budapesten belül (oda-vissza): 2 x 4.990,-Ft
 • Vidékre megegyezés szerint

Szállítási időpont:

 • H -P :       8 - 22 ó.ig
 • Szombat:      9 - 13 ó.ig

Szállítás egyedi időpontban:(előzetes egyeztetéssel)

 • Hétköznap a szállítási időpontottól eltérő időben: normál szállítási díj + 5.000,-Ft
 • Hétvégén a szállítási időponttól eltérő időben: normál szállítási díj + 7.500,-Ft

Kiegészítő díjak:

 • A gép egyszeri szét-összeszerelése (ha nem fér be az ajtón): 1.500,-Ft
 • Emelet díj (ha nem fér bele a liftbe vagy nincs lift):                        350,-Ft


Az árak lakossági megrendelés esetén bruttó, céges megrendelés esetén nettó árak!

 

EASY TRACK futópad használati utasítás. 

A futópad használatának megkezdése előtt tanulmányozza a következőket:

VESZÉLY: Az áramütés kockázatának csökkentése érdekében kérjük, kövesse az alábbi utasítást:

l   A futópadot közvetlenül használat után, illetve tisztítás, összeszerelés, javítás előtt mindig húzza ki a konnektorból.

FIGYELEM: A megadott utasítások követésének elmulasztása személyi sérülésekhez, valamint a futópad megrongálódásához vezethet.

FIGYELEM: Az égések, tűz, áramütés kockázatának csökkentése érdekében kérjük, kövesse az alábbi utasításokat:

 

 • A készülék sosem maradhat felügyelet nélkül, amennyiben az áram alatt van. Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból, ha nem használja!
 • Szigorú felügyelet szükséges, ha a készüléket gyermekek, betegek, magatehetetlen vagy fogyatékkal élő emberek közelében használják!
 • A készüléket csak rendeltetésének megfelelően használja, melyet a használati utasítás határoz meg. Ne használja a készüléket a gyártó által nem ajánlott módon és célokra!
 • Ne működtesse a készüléket, ha a tápkábele, vagy dugasza sérült, ha nem működik megfelelően, ha sérült, vagy vizes lett. A fenti esetekben jutassa vissza a készüléket a lakhelyéhez legközelebb eső szervíz központba átvizsgálásra és javításra!
 • Ne mozgassa a készüléket a tápkábelénél fogva és ne használja a tápkábelt kapaszkodóként!
 • Tartsa távol hőtől és forró felületektől a készülék tápkábelét!
 • Ne üzemeltesse a készüléket annak szellőző nyílásainak elzárásával. Tartsa tisztán és szabadon a szellőző nyílásokat!
 • Ne dobjon vagy helyezzen tárgyakat a készülék nyílásaiba!
 • Ne használja a készüléket szabadban!
 • Ne használjon aerosolt (spray) a készülékkel egy helyiségben!
 • Az aljzatból történő kihúzás előtt állítson minden vezérlőt OFF pozícióba!
 • Csak megfelelően földelt aljzathoz csatlakoztassa a készüléket!
 • A készülék csak háztartási használatra alkalmas!

 

FIGYELEM: A készüléket megfelelően kell földelni. Amennyiben a készülék meghibásodik, a földelés segítségével az áramütés kockázata csökkenthető. A készülék és annak tápkábele, valamint dugasza földeléssel ellátott. A dugaszt a megfelelő aljzatba kell bedugni, mely a helyi szabványoknak és előírásoknak megfelelően szerelt és földelt.

 

VESZÉLY: A készülék nem megfelelő csatlakoztatása az áramütés kockázatát hordozza magában. Ellenőríztesse elektromos szakemberrel vagy szervízessel, ha kétséges, hogy a termék földelése megfelelő. Ne módosítsa a termék dugaszát. Ha a dugasz nem illeszkedik az aljzatba, egy elektromos szakember segítségével szereltessen fel új, megfelelő aljzatot.

 

A készüléket hagyományos 220V, 50/60Hz, 12A földeléssel ellátott elektromos hálózatba kell csatlakoztatni. Győződjön meg arról, hogy a terméket olyan aljzathoz csatlakoztatja, mely azonos a fent meghatározottakkal.

 

FIGYELEM: A gyakorlatok megkezdése előtt konzultáljon orvosával! Ez különösen fontos, amennyiben életkora meghaladja a 35 évet, vagy egészségügyi problémákkal küzd. Olvasson el minden utasítást a futópad által, vagy annak használata következményeként szerzett személyi sérülésekre vonatkozó felelősségről! Cégünk nem tekinthető felelősnek a termék nem rendeltetésszerű használatából, illetve a használati utasításban megjelölt figyelmeztetések figyelmen kívül hagyásából eredő esetlegesen személyi és tárgyi sérülésekért.

 

FIGYELMEZTETÉS: Olvasson el figyelmesen minden utasítást a készülék használata előtt.

  

 

A FUTÓPAD ÖSSZECSUKÁSA ÉS LENYITÁSA

A futópad összecsukása

Lazítsa meg a rugós marokcsavart és húzza maga felé. Emelje fel a hátsó végét a fő váznak amíg a rugós marokcsavar zárt állásba nem ugrik. Húzza meg a rugós marokcsavart, hogy biztonságosan rögzítse a készüléket. Kérjük kövesse nyomon a következő fotókat.

 

A futópad lenyitása

Egyik kezével tartsa a fő vázat és a másik kezével oldja a rugós marokcsavart majd húzza meg maga felé. Lassan engedje le a fő vázat a talajra, amíg a rugós marokcsavar zárt pozícióba nem ugrik. Húzza meg a rugós marokcsavart, hogy biztonságosan rögzítse a készüléket. Kérjük kövesse nyomon a következő fotókat.

 

FIGYELEM: A BALESETEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN GYŐZŐDJÖN MEG ARRÓL, HOGY MEGFELELŐEN MEG TUDJA FOGNI A FŐVÁZAT A MŰVELET SORÁN. NE ÁLLJON A FŐ VÁZ ALÁ ÉS GYŐZŐDJÖN MEG ARRÓL, HOGY SEMMILLYEN TÁRGY SEM TALÁLHATÓ A FŐ VÁZ ALATT.

 

 DŐLÉSSZÖG BEÁLLÍTÁSA

Egyik kezét helyezze a fő váz végére. Emelje fel a fő vázat és állítsa a dőlésszög szabályzó kart a kívánt pozícióba. Kérjük kövesse figyelemmel a következő fotókat.

 

  KOMPUTER MŰKÖDÉS

 

 GYORS INDÍTÁS (Quick Start):

Helyezze a biztonsági kulcsot a megfelelő helyre és kapcsolja be a futópadot a futópad elején található főkapcsolóval. Nyomja meg az ON/OFF gombot a komputer bekapcsolásához majd a START gombot és a futószőnyeg 0.8km/h sebességgel működésbe lép. A FAST illetve SLOW gombok segítségével növelheti, illetve csökkentheti a sebességet. A módostás mértéke gombnyomásonként 0.1km/h. A sebességtartomány 0.8km/h-tól 12km/h-ig változtatható. Nyomja meg a STOP gombot a futópad megállításához.

 

Manuális edzésmód

Nyomja meg a MODE gombot hogy az IDŐ (TIME), KALÓRIA (CALORIES), vagy TÁVOLSÁG (DISTANCE) funkciók célértékeit beállíthassa. Egy alkalommal csak a három funkcióérték egyikét lehet beállítani. 

 

IDŐ (TIME) – Nyomja meg az ON/OFF gombot a komputeren majd nyomja meg a START gombot és az idő elkezd számolni 0:00-tól 1 perces lépésekkel maximum 0:99 percig.

Az cél IDŐ (TIME) beállításához nyomja meg a MODE gombot az idő meghatározásához. Amikor az IDŐ (TIME) villog a FAST illetve SLOW gombokkal adhatja meg a célértéket. A módosítás mértéke gombnyomásonként 1 perc. Az idő célértékének megadása 0:08 perc és 0:99 perc között lehetséges. Ha beállította az IDŐ célértéket, nyomja meg a START gombot, majd az idő a beállított célértéktől számol vissza 0:00 percig 1 perces lépésekkel. Az edzés közben a FAST illetve SLOW gombok segítségével növelheti illetve csökkentheti a futószőnyeg sebességét. Amikor a célként beállított idő letelt, 6 sípoló hang fogja emlékeztetni, hogy a futószőnyeg automatikusan leáll.

 

KALÓRIA (CALORIES) – Nyomja meg az ON/OFF gombot a komputeren majd nyomja meg a START gombot és a kalória elkezd számolni 0-tól 1 kalóriás lépésekkel maximum 999 kalóriáig.

 

A cél KALÓRIA (CALORIES) beállításához nyomja meg a MODE gombot a kalória értékének meghatározásához. Amikor a KALÓRIA (CALORIES) villog a FAST illetve SLOW gombok segítségével adhatja meg a célértéket. A módosítás mértéke gombnyomásonként 1 kalória. A kalória célértékének megadása 10 kalória és 990 kalória között lehetséges. Ha beállította a KALÓRIA célértéket, nyomja meg a START gombot és a komputer visszaszámol a megadott értékből 0-ig 1 kalóriás lépésekkel. A FAST illetve SLOW gombok segítségével növelheti illetve csökkentheti a futószőnyeg sebességét az edzés közben. Amikor a kalória értéke eléri a 0-át, 6 sípoló hang jelzi, hogy a futószőnyeg automatikusan leáll.

 

TÁVOLSÁG (DISTANCE) – Nyomja meg az ON/OFF gombot a komputeren majd nyomja meg a START gombot és a távols elkezd számolni 0.0-tól 0.1km-es lépésekkel maximum 19.0km-ig.

A cél TÁVOLSÁG (DISTANCE) beállításához nyomja meg a MODE gombot a távolság értékének meghatározásához. Amikor a TÁVOLSÁG (DISTANCE)  villog a FAST illetve SLOW gombok segítségével adhatja meg a célértéket. A módosítás mértéke gombnyomásonként 1.0km. A távolság célértékének megadása 1.0km és 19.0km között lehetséges. Ha beállította a távolság célértékét, nyomja meg a START gombot és a komputer visszaszámol a megadott értékből 0-ig 0.1km-es lépésekkel. A FAST illetve SLOW gombok segítségével növelheti illetve csökkentheti a futószőnyeg sebességét az edzés közben. Amikor a távolság értéke eléri a 0-át, 6 sípoló hang jelzi, hogy a futószőnyeg automatikusan leáll.

 

Edzés programok használatával

5 különböző program található a komputerben. Nyomja meg a PROGRAM gombot a P1, P2, P3, P4 és P5 programok közötti választáshoz. Ha kiválasztja a programok egyikét, az idő üzemmód villogni kezd. A FAST illetve SLOW gombok segítségével beállíthatja a program lefutásának idejét. Minden gombnyomás 1 perces módosítást eredményez. A kezdeti idő 30 percre van beállítva. A programok idejét 0:08 perc és 0:99 perc között lehet megadni. Ha kiválasztotta a megfelelő programot, nyomja meg a START gombot és az idő mehkezdi a számolást 0:00-tól 1 perces lépésekkel. Ha az edzés ideje letelt, 6 sípoló hang jelzi, hogy a futószőnyeg automatikusan leáll.

 

 NYOMÓGOMB FUNKCIÓK:

ON/OFF:                  Az ON/OFF gomb megnyomásával kapcsolhatja be, illetve ki a komputert.

START:                     A START gomb megnyomásával indíthatja az edzést.

STOP:                       A STOP gomb megnyomásával állíthatja le a futószőnyeget.

MODE:                      A MODE gomb megnyomásával választhat az IDŐ (TIME), KALÓRIA (CALORIES), és TÁVOLSÁG (DISTANCE) célértékek megadásához.

RESET:                      A RESET gomb megnyomásával nullázhatja ki az IDŐ (TIME), KALÓRIA (CALORIES) illetve TÁVOLSÁG (DISTANCE) értékeit.

FAST:                        A FASTgomb megnyomásával növelheti a futószőnyeg sebességét és az az IDŐ (TIME), KALÓRIA (CALORIES) illetve  TÁVOLSÁG (DISTANCE) értékeit.

SLOW:                      A SLOWgomb megnyomásával csökkentheti a futószőnyeg                                 sebességét és az az IDŐ (TIME), KALÓRIA (CALORIES) illetve TÁVOLSÁG (DISTANCE) értékeit.

PROGRAM:               A PROGRAM gomb megnyomásával választhat P1, P2, P3, P4 illetve P5 programok között.

3KM/H, 6KM/H, 9KM/H: A sebesség gyorsgombok egyikének megnyomásával (3KM/H, 6KM/H, 9KM/H), a futószőnyeg a kiválasztott sebességre gyorsul, illetve lassul.

 

Funkciók:         

Idő                          0:00-tól 0:99 percig

Sebesség                0.8 km/h-tól 12.0 km/h-ig  

Távolság                 0.00 km-től 19km-ig           

Kalória                     0.0-tól 999 kalóriáig           

Pulzus                    40-től 199 szívverés/perc-ig. A komputer a pillanatnyi pulzus értékét fogja kijelezni és ha mindkét kezével megfogta a szenzoros kézi pulzusmérőt egy villogó szív alakú jelecske tűnik fel. Ha nem fogja mindkét kezével a kézi pulzusmérőt, akkor a komputer “--“ át jelez ki.

Program                   5 különböző program található a komputerben. A programoknak megfelelően a komputeren a P1, P2, P3, P4 illetve P5 program mód jelenik meg.

 

FIGYELEM:

 1. Az edzés megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy a biztonsági kulcsot megfelelően elhelyezte a komputeren. 
 2. Edzés közben a futószönyeg működését a STOP gomb megnyomásával, illetve a biztonsági kulcs eltávolításával állíthatja le.
 3. Amennyiben 10 percig nem használja a futópadot, a komputer energiatakarékos üzemmódba kapcsol, melyet bármely gomb megnyomásával oldhat fel.

 

A FUTÓFELÜLET KENÉSE ÉS A FUTÓSZŐNYEG BEÁLLÍTÁSA

 

A FUTÓFELÜLET KENÉSE: (A bérbeadó elvégzi Ön helyett)

FIGYELEM: Csak a futópadhoz mellékelt szilikon olajat használja a futófelület kenéséhez, mert különben a futópad megrongálódhat. Amennyiben elfogyott a kenőanyag, kérjük lépjen kapcsolatba területi értékesítőjével a megfelelő kenőanyag beszerzéséhez.

 

 A FUTÓSZŐNYEG BEÁLLÍTÁSA: (A bérbeadó elvégzi Ön helyett)


ÁPOLÁS, KARBANTARTÁS 

FIGYELEM: Az áramütések elkerülése érdekében a futópad tisztítása, illetve karbantartása előtt minden esetben áamtalanítsa a futópadot – húzza ki a tápkábelt a hálózati aljzatból!

 

TISZTÍTÁS

A futópadot puha és száraz – legfeljebb enyhén nedves ruhával tisztítsa. A tisztításhoz csak megfelelő tisztítószert használjon, nem használjon agresszív oldószert, illetve marószert, tisztítószert! Figyeljen arra, hogy a komputerre ne kerüljön fölösleges nedvesség, vagy pára, mert az megrongálhatja a komputert.

A futópadot és különösen a komputert óvja a közvetlen napfénytől!

  

TÁROLÁS

A futópadot mindig tiszta és száraz helyen tartsa. Győződjön meg arról, hogy a főkapcsoló ki van kapcsolva és a futópad áramtalanítva lett a tárolást megelőzően.

 

Bármely előforduló hiba esetén, azonnal állítsa le a padot és vegye fel a kapcsolatot a bérbeadó ügyfélszolgálattal: Tel: 06 30/99-22-555, info@virtnesscentrum.hu

 

A gép használatához sok sikert kívánunk!

A gép megrendeléséhez töltse ki és küldje el az űrlapot!

captcha