Biztosan hatásos fogyókúra

Biztosan hatásos fogyókúra? Létezik!

Biztos fogyást ígérő fogyókúrákat másodpercek alatt találhatunk, ennek ellenére a túlsúllyal küzdők nagy része mégsem fogy le. Nekünk azonban van pár tippünk, amelyek betartásával a fogyás garantált!


Igyon sok vizet! Az agy sokszor éhségként azonosítja a szomjúságot, ez pedig felesleges evést jelent. Ha nem szereti a sima csapvizet, készítsen egy csésze teát, természetesen cukor nélkül! Ahelyett, hogy lemondana kedvenc ételeiről, inkább a mennyiségükből vegyen vissza! A napi kalória bevitelt ossza szét kisebb étkezésekre, és soha ne hagyja ki a reggelit! A fehérje sokkal jobban csökkenti az éhséget és hosszabb időn át okoz teltségérzetet, mint a szénhidrátok és a zsírok, ráadásul segít megtartani az izomtömeget, ezért minden étkezéskor fogyasszon fehérjében gazdag ételeket, mint a hal, a sovány húsok, a tojás, a joghurt, a sajt, a csonthéjasok és a hüvelyesek! Ha a tészta és kenyér egy részét lecseréli zöldségekre, azzal csökkenti a szénhidrátbevitelt, így máris sokat tett a fogyásért!


Emellett pedig a legfontosabb, hogy mozogjon! A diéta magában nem elegendő, mindenképp szükség van hozzá a sportra is! Ha otthonában szeretne edzeni, vegye igénybe fitneszgép kölcsönzési szolgáltatásunkat, így többféle gépet kipróbálhat, és megtalálhatja az önnek megfelelő mozgásformát! Az ellipszis tréner, a futópad, a szobakerékpár, a lépcsőzőgép és az evezőgép kölcsönzésével elérheti az áhított súlyt, és egészségesebbé, ellenállóbbá teheti szervezetét!