facebook
 
Kapcsolat3

Tóth Zoltán vagyok, 46 éves, 2 gyermek édesapja. Végzettségem autógépész mérnök. Vállalkozásunk a Virtness Centrum Sporteszköz Kölcsönzö megalakulása igen érdekesen kezdődött.

Feleségemnek 2004 márciusban térdszalag-húzódás alkalmával pihentetést, majd 2 hónap szobabiciklizést javasolt az orvos.
Mivel a problémat viszonylag rövidtávon megoldhatónak itéltem, elhatároztam, hogy a szobakerékpár vásárlás helyett a bérlést választom.
Hosszas keresés után, végül is interneten keresztül, egyetlen céget találtam, de az is éppen eladó volt.

Az akkor már 5 éve működő cég vezetőjével felvettem a kapcsolatot és komoly érdeklődést mutattam a vétel iránt, de megmondom őszintén, hogy nem nagyon hittem azt, hogy ebből meg lehet élni. Miután teljes részletességgel megmutatott mindent, a működéstől a bevételeken keresztül a könyvelésig, gondolkodási időt kérve, elköszöntem tőle.

Gyakorlatilag eltelt egy év és még mindig izgatta a fantáziámat a vétel. Gondoltam magamban, ha még máig (2005 január) sem sikerült eladnia talán sikerül kiharcolnom egy jelentős árengedmény és egy jó fizetési konstrukciót.

Így is lett. 100 db-os géppark tulajdonosa lettem, amely ma már nagy részben elavult, ezért egy részét leselejteztük és új gépeket vásároltunk miden évben.

Ma már több mint 160 db-os eszközparkkal rendelkezünk, amely évről-évre folyamatosan bővül.

Arra törekszünk, hogy gépeink a lehető legjobb állapotban kerüljenek ügyfeleinkhez. Konkrétan értem ezalatt a műszaki és esztétikai állapotot. Sajnos, néha előfordul egy-egy géphiba, de ezeket a lehető legyorsabban igyekszünk orvosolni.

Mivel annak idején bérelni nem sikerült, hát vettem egy kiváló minőségű szobakerékpárt, amely a mai napig a bérleti állományban van.


Cég neve: Virtness Centrum Sporteszköz Kölcsönző és Szolgáltató Bt

Székhelye: 2030 Érd Deák Ferenc u. 135.

Cégjegyzék szám: 13 - 06 - 054039

Adószám: 22149347 - 2 - 13

Bankszámlaszám: 10104167 - 54470600 - 01000009 Budapest Bank

Telefonszám: (06 30) 99 22 555

E-mail: info@virtnesscentrum.huÜzenetküldéshez kattintson az e-mail címre!